2009. május 19.

X. Ülés

A Közkincs 2 kerekasztal záró ülésén a tagok összegezték a program eredményeit, majd megtárgyalták az ülés napirendi pontjait:

- Csongrádi Kistérség közművelődési stratégiájának véglegesítése: a csongrádi kistérség kulturális helyzetelemzésében szükséges változtatások, pontosítások, és javítások megtörténtek, továbbá a településekről bekért aktuális tervezett kulturális fejlesztések az anyagban átvezetésre kerültek.

- Szakmai anyagok rendszerezése: a Csongrádi Kistérség Kulturális Helyzetelemzése és az arra épülő Kulturális Stratégia elkészült, a kistérség aktualizált értékleltára digitalizálásra került, a közkincs kerekasztal által készített szakmai kiadvány (amely tartalmazza a kulturális intézmények bemutatását, elérhetőségeit, valamint a csongrádi kistérség számára fontos programajánlót is) terjesztésre került a csongrádi kistérség lakossága körében.

- Internetes felületen való megjelenés, a honlap tartalmának bővítése: a kerekasztal tagok javaslatai alapján került kialakításra a Közkincs honlap, az információs felület a csongrádi kistérség oldaláról, valamint önállóan is elérhetővé vált. Az oldal feltöltése folyamatos.

- Közkincs-3. Kistérségi közkincs-kerekasztalok további működésének támogatása c. pályázat benyújtása: A Közkincs 2 folytatásaként 2009. május 11.-én megjelent a Közkincs 3 Kistérségi közkincs-kerekasztalok további működésének támogatása című pályázati kiírás, melynek beadási határideje 2009. június 12. A tagok elhatározták, hogy a pályázat benyújtásra kerül, a pályázati dokumentáció összeállításához szükséges feladatok meghatározásra kerültek.

  • Mai nap  • Google   Közkincs