2008. augusztus 6.

III. Ülés

A Közkincs 2 kerekasztal harmadik ülésén a tagok a pályázatban meghatározott célkitűzéseknek megfelelően áttekintették az aktuális feladatokat.
A kerekasztal egyik legfőbb célja a szakmai együttműködés, koordináló tevékenység rendszeres ülései alkalmával és kulturális programok indukálása, szervezésében/lebonyolításában való részvétel, ezért a tagok áttekintették a csongrádi kistérség 2008. évi rendezvény naptárát és együttműködési pontokat kerestek a programok lebonyolításával kapcsolatban.
A Csongrádi Napok és a XI. Borfesztivál és Kenyérünnep című rendezvényekhez kapcsolódóan a tagok egyeztették a feladatokat: a programok népszerűsítése, nyilvánosságának biztosítása, részvétel a szervezésben/lebonyolításban; Csongrád város testvérvárosaiból (szerb /vajdasági/ Óbecséből és a lengyel Belchatów településekről) érkező delegált csoportokkal való kapcsolat felvétel, együttműködési pontok keresése, közös programok szervezése, Közkincs kerekasztal tevékenységének bemutatása, szakmai együttműködés kialakítása, erősítése.

  • Mai nap  • Google   Közkincs