2009. január 26.

VII. Ülés

A Közkincs 2 kerekasztal hetedik ülésén a tagok a pályázatban meghatározott célkitűzéseknek megfelelően áttekintették az aktuális feladatokat.

- Közművelődési kiadvány, füzet elkészítése: A Közkincs 2 program - "A Közkincs kerekasztal további működtetése" - keretében a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása feladatai között közművelődési kiadvány, füzet elkészítését tűzte ki célul. A kiadvány tartalmilag a következők szerint került meghatározásra; rövid bevezetés, összefoglaló a közkincs kerekasztal megalakulásáról, működéséről, a kistérség kulturális értékei, jelentősebb rendezvényei, eseményei, épített környezeti értékei.

- Szakmai tanulmányút szervezése a hódmezővásárhelyi kistérségbe: a Magyar Művészeti Intézet és Képzőművészeti Lektorátus Dél-alföldi Regionális Kulturális Iroda ajánlásával, mintaértékű közkincs, illetve egyedi kulturális tevékenységet folytató kistérségbe való utazás, melynek célja az ún. "jó gyakorlatok elsajátítása", tapasztalatcsere és módszertani tanulás. A Szakmai tanulmányút úti célja, időpontja (2009. február 24.) és a résztvevők létszáma egyeztetésre került.

- Csongrádi Kistérség Kulturális Helyzetelemzése és Kulturális Stratégiája: a Közművelődési Stratégia alapját képező Kulturális Helyzetelemzés kerekasztal tagok által megfogalmazott módosításai, kiegészítései átvezetésre kerültek.

- Internetes felületen való megjelenés, a honlap tartalmának meghatározása: A Társulás honlapján a Közkincs kerekasztal felülete megjelenésre kerül a pályázati finanszírozásnak köszönhetően. A felkerülő dokumentumok, információk köre meghatározásra került.

  • Mai nap  • Google   Közkincs