2009. április 21.

VIII. Ülés

A Közkincs 2 kerekasztal nyolcadik ülésén a tagok a pályázatban meghatározott célkitűzéseknek megfelelően áttekintették az aktuális feladatokat.

- Csongrádi Kistérség Közművelődési Stratégiája: a stratégia készítés módszertani alapjainak áttekintése után az előző ülések alkalmával elkészült, aktualizált SWOT analízist alapul véve, a következtetések levonása után a tagok meghatározták az Erősség - Lehetőség-, Gyengeség - Lehetőség-, Erősség - Veszély-, Gyengeség - Veszély stratégiákat, majd ezt követően megalkották a probléma és célpiramist, mely utóbbi a stratégia anyagába is belekerült.

- Internetes felületen való megjelenés, a honlap tartalmának meghatározása: a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása honlapjára elkészült próba verzió megtekintésre került, az oldal tartalmára vonatkozó javaslatokat tettek a tagok.

- Szakmai előadások szervezése: az előző megvalósítási időszakban (Közkincs 1 program keretében) megtartott pályázati tájékoztatón túl igényként merült fel a kerekasztal tagjai körében, hogy kifejezetten a kulturális területet érintő szakmai változások (finanszírozási feltételek, változó törvényi szabályozások stb.) témakörét tekintve kistérségi szinten előadások kerüljenek megszervezésre. A tervezett előadások helyszíne, időpontja, témája meghatározásra került.

- V. Kultúra a Turizmusban - Turizmus a Kultúrában nemzetközi konferencia c. rendezvényen való részvétel egyeztetése.  • Mai nap  • Google   Közkincs